Найкращий партнер: Олена Шоптенко станцювала вальс з однорічним сином (ВІДЕО)

Відома українська хореограф і переможниця "Танців з зірками" виклала у своїх соціальних мережах чутливе і миле відео зі своїм сином.

Як і багато інших, Олена Шоптенко знаходиться на карантині. Разом зі своїм другим чоловіком, Олексієм Івановим, дівчина виховує маленького сина Олексія, який народився влітку 2018 року.

Це вже другий шлюб Шоптенко за рахунком. З 2013 до 2016 року офіційні відносини її пов’язували з хореографам і колегою по шоу “Танці з зірками” Дмитром Дікусаром.

Сьогодні Олена щаслива дружина і мама і всіляко ділитися своїми буднями з підписниками у своїх соціальних мережах.

Так у своєму Instagram танцівниця розмістила відео, де танцює вальс зі своїм маленьким сином Олексієм. У підписі вона так само згадала веселу історію зі свого дитинства.

“Коли мені було років 14 і я потрапила на найпрестижніший конкурс з бальних танців — Блекпул, тренер розповів мені, що в Англії є закон, який зобов’язував жінок вміти танцювати вальс. Уявляєте? Жінки повинні були вміти танцювати на законодавчому рівні. Це ж так серйозно! З тих пір пройшло багато років, в Google підтвердження існування цього закону я так і не знайшла, але вальс танцювати все ж навчилася”, — поділилася знаменитість.

У відповідь Шоптенко отримала безлічі компліментів від своїх фоловерів.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.