(Фото) Як розслабляється Настя Каменських: співачка розкрила секрет

Як завжди, виглядає Настя Каменських чудово і чарівно. Струнка, спортивна фігура і розкішне волосся доповнюють її аутфіт.

Представники шоу-бізнесу постійно знаходяться в русі, в поїздках, на концертах і дають інтерв’ю. У них практично немає ні хвилинки вільного часу, щоб розслабитися.

Хіба за винятком тих випадків, коли вони відпочивають на Мальдівах, Канарських островах або в Мексиці.
Але це буває нечасто – тільки кілька разів на рік.
В такому випадку часу майже в обріз і коли потрапляєш на Батьківщину, після такого відпочинку і тривалого перельоту – сили теж під кінець.

Деякі зірки проходять релаксацію в спортзалах або займаються йогою – адже сили потрібні перед черговою поїздкою в теплі країни до ласкавого океану і до сліпучого сонця.

А якщо ще плануються виступи на сцені – то тут обов’язково потрібні сили та чималі.
Як в такому випадку заспокоїтися, розслабитися і підготуватися до робочого ритму життя? Це проблема!

Її представники шоу-бізнесу вирішують по-різному.
Дуже просто говорить і показує Настя Каменських – потрібно просто полежати на галявині перед будинком, з’їсти смачне холодне морозиво (хоч трохи охолодить в таку спеку) і обов’язково дочитати улюблену книгу.

Нещодавно Настя Каменських розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію як вона заспокоюється (chill out – переклад з анг. – заспокойся).
Як завжди, виглядає Настя Каменських чудово і чарівно. Струнка, спортивна фігура і розкішне волосся доповнюють її аутфіт.

І щоб підняти вам настрій вона розповість як влаштувала класний конкурс і відмінними подаруночки.

Спробуйте і ви піти раді Насті Каменських і розслабитися хоч на годинку, лежачи з улюбленою книжкою або журналом у себе на галявині перед будинком (якщо звичайно вона у вас є).
Це якщо ви не плануєте вже завтра вранці виїхати на відпочинок до теплого моря.

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.