(Фото) Як розслабляється Настя Каменських: співачка розкрила секрет

Як завжди, виглядає Настя Каменських чудово і чарівно. Струнка, спортивна фігура і розкішне волосся доповнюють її аутфіт.

Представники шоу-бізнесу постійно знаходяться в русі, в поїздках, на концертах і дають інтерв’ю. У них практично немає ні хвилинки вільного часу, щоб розслабитися.

Хіба за винятком тих випадків, коли вони відпочивають на Мальдівах, Канарських островах або в Мексиці.
Але це буває нечасто – тільки кілька разів на рік.
В такому випадку часу майже в обріз і коли потрапляєш на Батьківщину, після такого відпочинку і тривалого перельоту – сили теж під кінець.

Деякі зірки проходять релаксацію в спортзалах або займаються йогою – адже сили потрібні перед черговою поїздкою в теплі країни до ласкавого океану і до сліпучого сонця.

А якщо ще плануються виступи на сцені – то тут обов’язково потрібні сили та чималі.
Як в такому випадку заспокоїтися, розслабитися і підготуватися до робочого ритму життя? Це проблема!

Її представники шоу-бізнесу вирішують по-різному.
Дуже просто говорить і показує Настя Каменських – потрібно просто полежати на галявині перед будинком, з’їсти смачне холодне морозиво (хоч трохи охолодить в таку спеку) і обов’язково дочитати улюблену книгу.

Нещодавно Настя Каменських розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію як вона заспокоюється (chill out – переклад з анг. – заспокойся).
Як завжди, виглядає Настя Каменських чудово і чарівно. Струнка, спортивна фігура і розкішне волосся доповнюють її аутфіт.

І щоб підняти вам настрій вона розповість як влаштувала класний конкурс і відмінними подаруночки.

Спробуйте і ви піти раді Насті Каменських і розслабитися хоч на годинку, лежачи з улюбленою книжкою або журналом у себе на галявині перед будинком (якщо звичайно вона у вас є).
Це якщо ви не плануєте вже завтра вранці виїхати на відпочинок до теплого моря.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.