Гімнастка Лілія Подкопаєва в стильному аутфіті показала дорослу дочку

Лілія Подкопаєва - колишня українська гімнастка, чиє ім'я знають практично всі, адже вона не раз захищала честь країни на змаганнях.

Таланту і гнучкості Лілії можна тільки позаздрити. Однак вік бере своє, та й спорт – це сфера, де одна травма або невірний крок можуть стати летальними і поставити хрест на всій кар’єрі.

Зараз Подкопаєва вже не така активна спортсменка як раніше, проте все одно тримає себе в формі і підтримує зв’язок з тими шанувальниками, які її люблять і цінують.

Саме тому Лілія Подкопаєва активно веде свій Інстаграм-профіль, регулярно викладаючи туди свої цікаві фотографії. А на одному з останніх знімків показала ще й свою коштовність – таку дорослу дочку.

Лілія Подкопаєва в Києві з донькою
Лілія Подкопаєва в Києві з донькою

Слід зазначити, що екс-гімнастка Лілія Подкопаєва хоч і живе в США на постійній основі і переїхала туди по роботі, вирішивши залишитися, зате не упускає можливості прилетіти в улюблений Київ. Для неї традиція відзначати день народження в українській столиці, але із задоволенням відвідує Україну при кожному зручному випадку.

Зауважимо, що День народження у заслуженою української гімнастки буде через півтора місяці – 15 серпня.

Зараз Лілія прогулялася по Києву, і влаштувала раптову фотосесію. Так, вона вперше за довгий час показала своїм фоловерів дочка Кароліну, якій зараз 14 років.

Фанати в коментарях в один голос твердять – дівчинка вже така доросла, і чим старше стає Кароліна, тим більше вона стає схожою на свою зоряну маму.

Лілія Подкопаєва в Києві
Лілія Подкопаєва в Києві

“Все-таки повернення додому – кумедна штука: знайомі картини, звуки, запахи єдине, що змінилося – ти сам “,

– філософськи зауважила колишня гімнастка і переможниця Олімпійських ігор з України.

Схожі статті

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.