(Відео) Незрівнянна Алла Пугачова з кліпом “Шкода ” змусила тремтіти душі глядачів!

Про кого співає Алла Пугачова? Про себе або про персонажа з пісні? Про це знає тільки вона сама.

Багато представників шоу-бізнесу намагаються вибирати свій репертуар виходячи з модних тенденцій, які є у сучасних глядачів. Можливо це і правильно, але тільки частково. Смислового навантаження текст їхніх пісень не несе.

У кращому випадку кілька слів, приспів з двох – трьох слів і ритмічна музика – і все!
Хоча є й такі, яких хочеться слухати по кілька разів, але їх мало. Можна перерахувати на пальцях.

У їх число входить і легендарна Алла Пугачова. Як правило, в своїх піснях вона співає про своє життя, свої переживання і проблеми. Але це чомусь зачіпає душі тих хто її слухає.

Жінка, яка співає

Можливо Аллі Пугачовій вдається в пісні розповісти не тільки про свою долю, а й тих хто її слухає. Адже у людей одні й ті ж проблеми, особливо в любові – або радість чи біль. А з огляду на скільки років примадонни, то тільки можна захоплюватися як вона тримається на сцені та чуттєво висловлює свої думки.

Алла Пугачова в кліпі “Шкода” неповторна знову. Вона співає про те, що їй шкода, що все пройшло, але все пройшло і потрібно від тебе тікати.
Не потрібно її чекати – йди. Не чекай її на пероні біля вокзалу, часу залишилося мало. Шкода – тебе їй дуже шкода. Не потрібно її чекати. Нехай вагон йде, вона його забуде.

У цих словах скільки переживань і почуттів. Алла Пугачова вміє їх висловити та показати на сцені. Можна слухати її, як вона співає і найголовніше необхідно звернути увагу на вираз її обличчя і біль в очах.

Про кого співає Алла Пугачова? Про себе або про персонажа з пісні? Про це знає тільки вона сама. А кожен хто її слухає, напевно думає, що вона співає про нього!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.