(Фото) Який десерт любить і сама готує Лілія Ребрик: всі подробиці

Звичайно коли у вас гарний настрій і поруч кохана родина це завжди мотивує.

Мало хто з представників шоу-бізнесу любить готувати. А добре готувати напевно можуть не всі. Адже краще сходити в ресторан або замовити додому їду. Це правда для тих у кого дозволяють фінанси. Але можна приготувати і вдома не тільки смачна страва, але і десерт, було б бажання. Ну і звичайно необхідно трохи досвіду. Найголовніше натхнення! Досвід набувається з часом. Але якщо ви готуєте для своїх рідних, то навіть якщо з першого разу не вийти, то ніхто вас не засудить, а тільки посміються.

А Лілію Ребрик надихає її сім’я. Подивіться як ці дві “гарячі ” дівчинки втамовують свою спрагу і рятуються від спеки. Звичайно коли у вас гарний настрій і поруч кохана родина це завжди мотивує.

І потім цілий день присутня удача в справах і натхнення зайнятися улюбленою справою.

Відмінний настрій!

Але Лілія Ребрик довела, що це їй по плечу. На своїй сторінці в інстаграм вона це довела і написала:

“Наш улюблений літній десерт – домашнє морозиво! Робимо з різними смаками, але наш фаворит – фісташкове. У таку спеку то смакоту, що, як кажуть, лікар прописав. Ловіть наш рецепт! Візьміть 200 гр несолоних (❗️) фісташок. Очистіть їх від шкаралупи і подрібніть блендером. Насипте їх в невелику каструльку, додайте 2 склянки молока і півсклянки жирних вершків. Доведіть до кипіння. Чотири жовтка і стакан цукру збийте до стану пишної маси і додайте в каструлю, добре перемішайте. Поставте на водяну баню хвилин на 8, добре перемішуючи. Дайте охолонути під закритою кришкою і додайте півсклянки несолодкого йогурту. Знову перемішайте. Сховайте в морозилку, як тільки почне замерзати – дістаньте і збийте. Потім – знову заховайте і десь через півгодинки збийте ще раз і залиште заморожувати. Вафельний ріжок можна купити в магазині, а можна просто їсти ложками. Щоб було ще смачніше – ми натираємо на тертці шоколад і посипаємо цієї стружкою. Якими десертами ви рятуєтеся в таку спеку? Є свої фірмові рецепти домашнього морозива? ”

Шанувальники Лілії Ребрик відразу відреагували:

prokopenko4716: “Класний рецепт, спробую пріготуваті. У мене ще простіше, вершки, 30% жирності, збиваю до білків, потім додаю молоко, якщо для крем-брюле, то варену, якщо для пломбіру, ​​то звичайне, але якісне (0,5), збиваю ще до густого стану, щоб падало з ложки, а потім на вафельний корж, в форму роз’ємну, все викласти, розрівняти зверху ще корж, трохи придавити і в морозилку, смакота! Нарізаю трикутниками, квадратами, як заманеться, посипаю горіхами, шоколадом, або поливаю варенням, за смаком, але без добавок теж смачно, морозиво, як в дитинстві! ”

va.rvara2794: “Банани, полуницю збиваємо зі згущеним молоком і в холодильник) фруктовий сорбет готовий.”

liliia.rebric_fans.klub: “Я люблю Не зовсім десерт це чай каркаде з мятними кубиками льоду, але від морозива я не коли не відмовляюся.”

arkhipova2807: “Молочний коктейль теж охолоджує добре молоко + морозиво пломбір + будь-яка фрукта … взбівайть блендером. Поки не загусне і готово. ”

klimenkov247: “Смакота. Ми варимо компоти не солодкі і теж любимо дуууже морозиво.

lili.aesthh: “Найкрасивіші.”

liliia.rebric_fans.klub: “Дві спекотні дівчинки вирішили остудити.”

010650vk: “Красуньки, вчора дивилася фільм, де грала Дианочка, (внучку Машеньку), я прямо закохалася в неї, така розумничка, удачі тобі, сонечко.”

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.