(Фото) Чарівна регата Анастасії Волочкової: справжній капітан в яскравому, позитивному купальнику!

Анастасія Волочкова не заморочується такими дріб'язковими питаннями як, з ким і де відпочивати. Головне, щоб було цікаво весело і приємна компанія.

Як відпочивають цього літа люди? По-різному, в залежності скільки фінансів ви можете витратити на відпочинок. У деяких є можливість з’їздити на Мальдіви, в Мексику або на Карибські острови. Інші скромно відпочивають в ці свята на рідній природі біля річки або озера. Шашлики, гітара, намет або в будинку відпочинку.

Невідомо, що ще краще. Кожен вибирає свою варіант. Є звичайно й ті, які відпочивають у себе на дачі чи на городі, поєднуючи корисне з приємним. Корисне – це догляд за садом або городом, приємне – сонце, чисте повітря і вода.

Як відпочивають в ці вихідні представники шоу-бізнесу?
Теж по-різному, вони такі ж люди, як і ми.
А можливо їм навіть важче ніж звичайній людині вибрати відпочинок. Адже необхідно відповідати статусу зірки. Відпочинок і зірка – повинні відповідати.

Анастасія Волочкова не заморочується такими дріб’язковими питаннями як, з ким і де відпочивати. Головне, щоб було цікаво весело і приємна компанія.

Так нещодавно Анастасія Волочкова розмістила на своїй сторінці в інстаграм кілька фотографій як вона відпочиває та управляє вітрильником. Причому їй це непогано вдається.

Хоча для Анастасії управління вітрильником нову справу, вона професіонал в іншій області, але подивіться як це вона робить, скільки у неї радості, енергії та натхнення. А якщо прочитати її пости в інстаграм, то тільки можна по-доброму порадіти та позаздрити їй.

Відпочинок на воді – вдався!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.