(Відео) Алла Пугачова з піснею “На землю випала роса ” розворушила душі глядачів!

Прослухайте цю пісню, вдивіться як її виконує примадонна і вдивіться в її обличчя - вам стане все зрозуміло!

Різна доля буває у представників шоу-бізнесу. Одні стрімко підіймаються на Олімп слава і так само стрімко з нього падають. Не поталанило! З різних причин це буває. Деякі пишаються і не можуть собі навіть подумати, що вони колись були внизу. Але час все розставляє на свої місця.

Інші просто втомилися від постійних перегонів за лідерством.
Адже не встигнеш озирнутися і відразу видно, що життя пішло і незрозуміло на що витрачено такий дорогоцінний час, який ні за які гроші не можна купити. Все можна купити за гроші, але здоров’я і час – не можна!

Потрібно просто бути самим собою і не всім представникам шоу-бізнесу це вдається.

Аллі Пугачовій завжди вдавалося і зараз теж просто живе і співає, як це робила завжди у своєму житті.
Всі її пісні – це про неї. Адже правда?
Уважно проаналізуйте її творчість і вам стане зрозуміло, що примадонна розповідає в кожній пісні про етап свого життєвого шляху.

Жінка, яка співає!

Її переживання, любов, проблеми та мрії – такі ж, як і у простої людини. Ось тому коли Алла Борисівна співає, кожен думає і представляє, що вона співає про нього.
І тому це так зворушує душу будь-якої людини.

Так Алла Пугачова в пісні “На землю випала роса” чуттєво співає про самотність. Вона вже не та. Коли людина самотня він болісно сприймає це і йому потрібна підтримка. А така підтримка як пісня у виконанні Алли Пугачової “На землю випала роса”, трохи сумна і з ностальгічними нотками – може допомогти в душевних переживаннях будь-кого.

Прослухайте цю пісню, вдивіться як її виконує примадонна і вдивіться в її обличчя – вам стане все зрозуміло!

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.