(Фото) Софія Ротару кардинально змінила імідж: з чубчиком її не впізнати!

Зверніть увагу на фотографію з чубчиком. Ця зачіска явно робить Софію Ротару молодше. А як вам нова зачіска?

Важливе значення у співачок на сцені становить зачіска. Залежно від усталеного іміджу глядачі вже при одному тільки оголошенні хто виходить на сцену – представляють образ співачки і її зачіску. Але коли змінюється зачіска і в кращу сторону, то це викликає подив, інтерес і захоплення.
Правда не всім зміна зачіски приносить успіх на сцені.

Всіма улюблена і шанована знаменита співачка Софія Ротару, активно користується соціальними мережами. Вона любить листуватися зі своїми шанувальниками, і часто розміщує на своїй сторінці нові фотографії. Шанувальники її таланту звикли, що співачка – брюнетка з довгим волоссям. Стиль її зачіски разюче їй йшов всі роки виступу на сцені. Чорний колір і пряме волосся їй до лиця.
Софія Ротару так виглядає не тільки на сцені, а й удома. Однак співачка сильно змінилася, в кліпі з популярною піснею “Один на світі”. Шанувальники не відразу впізнали її та не тільки шанувальники, ви також напевно не відразу дізнаєтеся жінку з чубчиком. Ця зачіска перетворила співачку і деякі шанувальники кілька разів переглядали цей кліп. Каре з чубком також йде Софії Ротару і невідомо, що краще – її стара зачіска або нова.
Протягом тривалого часу Софія Ротару асоціювалася у глядачів з довгим волоссям і зміна зачіски явно їй до лиця.
Зверніть увагу на фотографію з чубчиком. Ця зачіска явно робить Софію Ротару молодше.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.