Павло Зібров похвалився своїми великодніми писанками

Український співак Павло Зібров відзначає світле день Пасхи в близькому колі рідних. Щоб підняти собі настрій в свято на карантині він вельми оригінально прикрасив крашанки.

Павло Зібров — один з легенд української естради. Його “Хрещатик” відомий далеко за межами столиці, а для киян ця пісня стала одним з неофіційних гімнів міста.

Співак завжди відкритий до молоді і нових трендів. У минулому році він навіть виступав на музичному фестивалі Atlas Weekend, де його захоплено слухало молоде покоління.

Не відстає Зібров і від Інтернет-трендів — він є активним користувачем мережі Instagram. Він часто радує своїх підписників яскравими новими фото і відео свого особистого і творчого життя.

На Великдень співак похвалився своїми незвичайними крашанками — вони були міні-копією самого артиста, з пишними вусами і зачіскою.

За словами Павла, цю ідею втілила його дружина Марина, яка намалювала артиста на писанці. У підписі до фото Зібров привітав українців з Великоднем:

“Це свято ми поважаємо і любимо всією сім’єю, але цей Великдень ми проведемо вдома! Ми хочемо побажати здоров’я, щастя, любові і миру! Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно! Зі святом!”.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.