Як виглядають батьки Алли Мазур. Щемливі душу спогади телеведучої

А вранці сталося чудо! Алла встала і побачила костюм Снігуроньки і відчула себе Попелюшкою.

Алла Мазур, яка є однією з найулюбленіших телеведучих України, розповіла зворушливу історію про свою маму.

Вона згадала своє дитинство. Воно було нелегке. Але все одно її батьки завжди робили, щоб їх дочка відчувала себе такою, як і всі інші діти та нічим не відрізнялася від них. У школі влаштовували новорічний ранок.

І маленька Алла мала виступати в ролі Снігуроньки на новорічному ранку. Алла була однією з кращих учениць у класі і їй довірили відповідальну роль Снігуроньки. Вона, також повинна була прочитати текст. Алла вивчила текст напам’ять і приготувалася до виступу. Однак біля новорічної ялинки бажано було бути в гарному костюмі снігуроньки.

А костюма то не було. Про це Алла дізналася за день до виступу. У Зінькові, де тоді жила родина Алли Мазур не продавали в той час карнавальні костюми. А зробити замовлення у місцевих швачок мама з Аллою не встигли. Мама Алли працювала в той час медсестрою в місцевій лікарні. Постійні чергування, в тому числі та в нічний час.

Мрія про карнавальний костюм Снігуроньки в Алли Мазур розсипалася на очах. Коли Алла лягала спати вона, подумала, що нічого страшного – просто завтра піде на новорічний ранок в шкільному костюмі та прикрасить його дощиком. Адже потрібно ж було як то виходити з положення.

А вранці сталося чудо! Вона встала і побачила костюм Снігуроньки та відчула себе Попелюшкою. Це її мама за ніч пошила костюм. Вона розплакалася від розчулення. Адже мама цілу ніч не спала і пошила їй костюм Снігуроньки.

Алла Мазур в костюмі Снігуроньки

З теплотою Алла згадує про свого батька і вдячна батькам за виховання.

Батьки Алли Мазур та брат з невісткою

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.