(Фото) Що думає Лілія Ребрик про поцілунки і як вона вміє цілуватися

Лілія Ребрик напевно знає все про поцілунки. Нещодавно Лілія розмістила на своїй сторінці фотографію, де вона чарівно цілується. Дивіться фото внизу статті.

Як, навіщо і чому люди цілуються. І хто придумав цілуватися, навіщо це потрібно? Багато хто ставить собі ці питання, коли не кохає. Закохані ці питання не цікавить. Вони просто цілуються!

7 причин, чому поцілунки корисні для здоров’я і чому нам слід цілуватися частіше

Поцілунки – один з найпростіших способів висловити свою прихильність до інших. Від поцілунку в щоку чарівних малят з пухкими особами, наших друзів, наших домашніх тварин, братів і сестер, батьків або в губи, у випадку з нашими партнерами, акт демонструє наше прагнення до тісного зв’язку або печаткою єдності. Це також один з найбільш ранніх еволюційних механізмів соціальних зв’язків. Дія, пов’язане із зіткненням губ, несе відповідальність не тільки за раптовий викид адреналіну або поява метеликів, які ви відчуваєте в животі, а й за те, щоб ви та ваш партнер залишалися здоровими.

Кілька досліджень по цій темі показали, що крім психологічних чинників, таких як поліпшення настрою і зміцнення вашої зв’язку, поцілунки також покращують здоров’я – як психічний, так і фізичне.

Ось кілька переваг для здоров’я, які доводять, чому вам слід цілуватися частіше:

Це підвищує ваші гормони щастя

Поцілунки змушують ваш мозок виділяти хімічні речовини, такі як окситоцин, дофамін і серотонін, які викликають у вас ейфорію, викликають почуття прихильності та запалюють центр задоволення в мозку. Він також знижує рівень кортизолу (гормону стресу).

Стрессбастер

Поцілунки можуть бути кращим відволіканням, оскільки вони відволікають вас від безлічі проблем, що викликають стрес. У міру підвищення рівня окситоцину ви відчуваєте себе спокійніше. Згідно з дослідженням, окситоцин особливо важливий для того, щоб допомогти чоловікам зблизитися з партнером і зберегти моногамність. З іншого боку, жінки відчувають прилив окситоцину під час пологів і годування грудьми, зміцнюючи зв’язок між матір’ю і дитиною.

Зменшити алергічну реакцію

Поцілунки можуть значно полегшити кропив’янку та інші алергічні реакції, пов’язані з пилком і домашніми пиловими кліщами. Відомо також, що стрес погіршує алергічні реакції, тому вплив поцілунків на стрес може допомогти зменшити алергічні реакції.

Спалює калорії

Якщо ви думали, що суворі заняття спортом і біг можуть допомогти вам спалити калорії, ось що вам дійсно може сподобатися! Ви можете спалювати від 2 до 26 калорій за хвилину, в залежності від того, наскільки пристрасний ваш поцілунок. Можливо, це не пов’язано безпосередньо з втратою ваги, але безумовно допоможе вам заспокоїтися і знизити стрес, що, своєю чергою, допоможе вам залишатися щасливими.

Тонізує лицьові м’язи

Це свого роду природна підтяжка обличчя. Поцілунки можуть стимулювати понад 30 лицьових м’язів, а регулярні поцілунки – це тренування для обличчя та шиї. Тренування м’язів обличчя також може збільшити вироблення колагену, роблячи шкіру більш пружною і молодий. Кровообіг теж сприяє здоровому сяйва!

Попрощайтеся з карієсом

Поцілунки допомагають дотримуватися гігієни порожнини рота, оскільки стимулюють слинні залози, що сприяє збільшенню вироблення слини. Слина зберігає порожнину рота мастилом, допомагає при ковтанні їжі, а також допомагає залишкам їжі не приставати до зубів, що, своєю чергою, захищає від карієсу і карієсу.

Додаткова слина змиває із зубів бактерії, допомагаючи зруйнувати зубний наліт.

Поцілунок романтичного партнера підвищує ваше лібідо

Романтичні поцілунки призводять до статевого збудження і часто вважаються рушійними силами.

А що думає про поцілунки Лілія Ребрик?

Лілія Ребрик напевно знає все про поцілунки. Нещодавно Лілія розмістила на своїй сторінці фотографію, де вона чарівно цілується. Під фото вона прокоментувала як їй допомагають поцілунки.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.