Олег Винник і Таюне: що відомо про їхній зв’язок?

Артист каже про єдиною своїй коханій жінці, називаючи її: «Кохана» ( «Любимая»).

Український співак і композитор Олег Винник ніколи нічого не говорить про своє особисте життя. Від відповідей на питання журналістів про його коханій жінці артист теж ухиляється. Однак на офіційному сайті співака в розділі «Біографія. Сім’я »можна прочитати, що у нього є дружина і це Таїсія Сватко.

Таїсія Сватко – це українська співачка. Вона бек-вокалістка Олега Винника і під час виступів завжди поруч з ним на сцені. Сценічне ім’я співачки Таюне.

Таїсія народилася в Черкасах, вона на рік молодший за Олега. Молоді люди познайомилися під час навчання в училищі культури в Каневі. Олег був дуже вартий заздрості нареченим, але з численних красунь полонила його саме скромна дівчина Таїсія. Вона була його першим захопленням в юності та трохи пізніше стала його дружиною.

Таюне

Закохані одружилися в самому початку 90-х років. Весілля відзначали та в рідному селі Олега, і на батьківщині його дружини – адже відстань між населеними пунктами досягає 100 кілометрів. Про це вдалося дізнатися журналістам, з’їзд в село, в якому пройшло дитинство Олега, і де живе його старша сестра.
Коли Винник поїхав на роботу до Німеччини, дружина пішла за ним.

Журналісти виявили інтерв’ю співака того часу, в якому він говорить, що дякує свою дружину за те, що вона з сином вирішила переїхати до нього. І перебуваючи разом з сім’єю, він тепер може повністю сконцентруватися на творчості. Так стало відомо, що у пари є син. Втім, Олег і Таїсія цю інформацію ніяк не підтверджують. Імовірно, їх син вчиться в Європі.

Олег Винник впевнений, що особисте життя творчої людини повинна залишатися виключно особистою. Лише іноді співак дає зрозуміти, що його серце невільно. Він ніколи не говорить про свою дружину Таїсії Сватко. Лише іноді артист говорить про єдину свою кохану жінку, називаючи її: «Кохана» («Любимая»).

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.