(Відео) Ця дивовижна жінка, яка співає, піснею “Поживи в моїй шкурі ” схвилювала зал

Прослухайте і ви цю пісню, може і на ваші запитання відповіла піснею Алла Пугачова. Слова пісні та інтонація з якою Алла Пугачова виконала її дали відповідь всім.

Багато представників шоу-бізнесу хотіли, б щоб їх поважали, зустрічали оваціями та проводжали квітами з кожного концерту. Не всім це вдається. Дорога на Олімп слави досить терниста. Це вже ні для кого не секрет.

До того, ж більшість не можуть видертися на вершину популярності, а ті які піднялися на неї не можуть тривалий час утриматися на Олімпі.

Алла Пугачова своїм життям і творчістю довела, що популярність можна утримати тривалий час. Глядачі дуже тонко помічають фальш і нещирість у спілкуванні з ними піснею. Аллі Пугачовій вдалося налагодити душевний контакт між собою і глядачами. І тому протягом тривало часу співачка потрібна та обожнена.

Алла Пугачова

Вона в кожній пісні співає практично завжди про себе. Її життя було і є не завжди солодка. Але це жінка, яка співає і її люблять, слухають і поважають люди.

У своїй пісні “Поживи в моїй шкурі” примадонна відповіла на багато питань. Деякі люди за очі заздрили їй, інші пробували давати поради, як би вони вчинили в її випадках. А деякі прямо натякали, що вони так би не вчинили.
Слова пісні та інтонація з якою Алла Пугачова виконала її дали відповідь всім.
Глядачі в залі зрозуміли це та аплодували примадонни!
Прослухайте і ви цю пісню, може і на ваші запитання відповіла піснею Алла Пугачова.

Прослухали пісню? Вам вона сподобалася? А на всі питання чи відповіла піснею Алла Пугачова?

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.