Як виглядає чоловік телеведучої Алли Мазур і чому вона його приховує від громадськості

Перемогла рак Алла Мазур довгі роки замовчує ім'я батька своєї дитини.

Алла Мазур – одна з найвідоміших і найвпливовіших телеведучих України. Вона запам’яталася публіці, як впевнена в собі жінка з серйозним поглядом і чітким голосом. На телеканалі “1 + 1” Алла Мазур працює вже більше 20 років За її чудову роботу, здатність швидко реагувати в непередбачених ситуаціях, жінка отримала 6 нагород Телетріумфу. Журнал Фокус навіть вніс її в ТОП найуспішніших жінок України.

Алла Мазур
Алла Мазур

Незважаючи на те, що Алла Мазур – дуже медійна особистість, про її особисте життя невідомо практично нічого. Коли в 2008 році, у віці 42 років, Алла Мазур народила первістка, вона виявилася в центрі уваги публіки і преси. Однак навіть тоді Алла не призналася, хто її чоловік. Вона тільки запевнила, що її шлюб ніяк не вплине на кар’єру журналіста і телеведучої.

Алла Мазур з сином Артемом
Алла Мазур з сином Артемом

Зараз єдиному синові Алли Мазур Артему 13 років. Іноді хлопчик з’являється разом з мамою на телеекрані. Хоча телеведуча так і не назвала ім’я свого чоловіка, проте в Мережі ходять чутки, що це ніхто інший, як відомий журналіст, головний редактор випуску новин на телеканалі “1 + 1” Роберт Опаленик.

Алла Мазур та Роберт Опаленик
Алла Мазур та Роберт Опаленик

Аллу і Роберта неодноразово помічали на світських заходах. Вони обіймалися, трималися за руки і вели себе точно, як не просто колеги.

Алла Мазур та Роберт Опаленик
Алла Мазур та Роберт Опаленик
Алла Мазур та Роберт Опаленик
Алла Мазур та Роберт Опаленик

Крім того, неможливо не помітити, що син Алли Мазур дуже схожий зовні на Роберта Опаленика.

Син Алли Мазур схожий на її ймовірного чоловіка
Син Алли Мазур схожий на її ймовірного чоловіка

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.