Новий, річний наряд Наді Дорофєєвої схвилював шанувальників (Фото)

Струнка фігура, плямистий топік і коротка спідниця. Відразу впадає в око. Такий фігурі можна тільки позаздрити.

Вже середина літа, і спека не спадає. Люди одягаються відповідно легко і щоб відчувати себе комфортно і найголовніше, щоб не було жарко.

Звичайно законодавці моди як завжди залишаються представники шоу-бізнесу. Вони задають тон. Адже шанувальники та просто звичайні люди в соцмережах і на сцені дивляться як вони одягаються і намагаються бути схожими на своїх кумирів. А як одягаються представники шоу-бізнесу в повсякденному житті. Це багатьох цікавить.

Засоби масової інформації, звичайно надають таку можливість – побачити як одягаються зірки у себе вдома. Але і вони самі розміщують в соцмережах фотографії де демонструють своє вбрання.

Так нещодавно Надя Дорофєєва розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, на якій вона одягнена по-літньому. Вона підписала під фото”, Як я люблю літо!”

Струнка фігура, плямистий топік і коротка спідниця. Відразу впадає в око. Такий фігурі можна тільки позаздрити. Чи не соромно надіти коротку спідницю. Найголовніше, щоб було все зручно і не жарко.

Шанувальники Наді Дорофєєвої відреагували на цю фотографію своїми постами. Вони констатували, що вона вигляди нереально красивою і привабливою. Інші написали, що якщо Надя Дорофєєва любить літо, то вони люблять її – Надю Дорофєєву!
Хтось згадав, як Надя Дорофєєва виглядає на концерті.
Інша жартома написала у відповідь на пост Наді Дорофєєвої “Як я полюбила Надю!”

Літо – воно завжди улюблена пора року.
А для Вас яка пора року найулюбленіша?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.