(Відео) Ілона Гвоздьова зробила це вперше в житті і не шкодує!

Коли Ілоні Гвоздьової виповнилося 30 років, вона раптом зрозуміла, що нема потреби наслідувати всесвітньо визнаним стандартам краси тіла.

Життя цікава і непередбачувана штука. Завжди буває, що ви робите щось в перший раз в житті. Перший раз пішли в перший клас в школу, перший раз поцілувалися, в перший раз закохалися, в перший раз стали мамою.

Так і Ілона Гвоздьова вперше стала фотомоделлю спідньої білизни. Як сама Ілона каже, що для неї це було незвично. І якби хтось раніше їй сказав, що вона буде рекламувати спідню білизну, то вона напевно розсміялася б цій людині у відповідь. І найголовніше, що напевно відмовилася в цьому брати участь.

Ілона Гвоздьова завжди вважала, що її фігура, в тому числі і її форми не призначені для рекламування спідньої білизни. Та ще публічно. До того ж чоловік до цього ставиться негативно.
Як зізнається Ілона Гвоздьова, її груди не є ідеальною і вона завжди думала, що вона не для реклами спідньої білизни. Ілона завжди вважала, що її груди не сильно симпатична.

Ілона Гвоздьова вважає себе скромною по життю і трохи сором’язливою.
Вона бореться зі своїми комплексами сама і не виносить це на публіку.

Коли Ілоні Гвоздьової виповнилося 30 років, вона раптом зрозуміла, що нема потреби наслідувати всесвітньо визнаним стандартам краси тіла. Потрібно цінувати себе і приймати себе такою, як ти є і бути вдячною за це природі.

Прекрасна Ілона Гвоздьова

Тому вона вирішила спробувати себе в рекламному бізнесі спідньої білизни та не комплексувати перед публікою.
І потім Ілона Гвоздьова виявила, що попри її роки та форми – вона прекрасно вигляди та навіть може рекламувати спідню білизну. Це було для Ілони відкриттям.

Найголовніше потрібно бути впевненим в собі. Тому Ілона Гвоздьова дає раду та іншим дівчатам і жінкам, любити себе, цінувати своє тіло!

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.