Як починає свій день Олександра Кучеренко: салатний НЕ прасування костюм і сліпуча усмішка (Фото)

Деякі шанувальники відписалися, що якщо погладити костюм, то Олександра Курченко виглядала б на всі 100%.

Як почати свою день, щоб він задався і було все відмінно? Це непросте питання. На нього прямої відповіді немає, або відповідь у кожного різний. Деяким досить з ранку випити ароматну каву, іншим, щоб вранці поцілував кохана людина, а третім просто подивитися на своїх дітей, які ще мирно сопуть в ліжку.

Виявляється для щасливого дня не так багато і потрібно. Все залежить від менталітету людини та від його потреб. Іноді ці запити можуть бути сильно завищені. І потім, коли очікування від минулого дня не збуваються, у людини псується настрій і він може навіть впасти в депресію

Представники шоу-бізнесу, знають, що їм на людях потрібно виглядати відмінно і завжди з посмішкою. Це непросто, адже весь час тримати посмішку на обличчі важко, через час м’язи обличчя можуть втомитися і настане зворотна реакція – людина буде виглядати сумно і розгублено, а іноді навіть смішно.

Просто необхідно бути самим собою, коли потрібно смійтеся, якщо потрібно сумуйте!

Александара Кучеренко зі своєю прекрасною посмішкою завжди зачаровувала шанувальників. Вона природно сміється. А починає Александара Кучеренко свій день з нового салатного костюма, до того ж не прасування. Чому не погладила? Дуже проста відповідь – німці одягу не гладять і це правильно.

Як написали у своїх постах її шанувальники, що такої красивої дівчини будь-яке вбрання до лиця, навіть не прасування.
Хоча деякі відписалися, що якщо погладити костюм, то Олександра Кучеренко виглядала б на всі 100%.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".