Помер колишній чоловік Алли Пугачової – кінорежисер Олександр Стефанович

Олександр Стефанович, був другим чоловіком Алли Пугачової. Їх шлюб проіснував три роки з 1977 по 1980 рік.

Помер Олександр Стефанович, який був російським кінорежисером і сценаристом. Це стало на 77 році життя кінорежисера.

Олександр Стефанович раніше був госпіталізований в лікарню ім. Бахрушиних. У нього констатували розлоге ураження легень.

Як інформують засоби масової інформації в клініку Олександр Стефанович був направлений на початку липня 2021 року. У нього діагностували коронавірус.

Олександр Стефанович

Річ у тому, що Олександр Стефанович тривалий час не звертався до лікарів, хоча хвороба його наздогнала ще в червні 2021 року. Після того як у нього сильно погіршилося здоров’я його терміново перевезли до лікарні в Сокольниках.

Олександр Стефанович, був другим чоловіком Алли Пугачової. Їх шлюб проіснував три роки з 1977 по 1980 рік. Олександр Стефанович активно брав участь в створенні сценічного образу співачки. Як він сам казав, що саме він придумав стиль Алли Пугачової.

Про дату і місце похорону буде повідомлено додатково.

Олександр Стефанович народився 13.12.1944 року. Він також був автором документальних і художніх фільмів. Олександр Стефанович створив такі музичні фільми як “Душа”, “Почни спочатку”, “Осінній блюз”, “Кураж” та інші.
У 2010 році Олександра Стефановича нагородили Орденом Дружби.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.