Тіна Кароль хитається на траві: у чому причина? (Фото)

Як їй вдається тримати себе в тонусі при такому ритмі життя? Напевно у Тіни Кароль є свої секрети. Хоча, можливо це подарунок природи.

Літо в розпалі, воно завжди приносить радість. Адже це пора відпусток і звичайно у всіх має бути прекрасний настрій. Однак інші, особливо представники шоу-бізнесу працюють. І працюють не покладаючи рук. Адже відпочивальники завжди хочуть ввечері потрапити на концерт своїх улюблених кумирів. Так що співачки зараз потрібні та весь час у відрядженнях.

Для того, щоб інтерес до своєї персони не слабшав, необхідно його періодично підживлювати. Адже шанувальники уважно стежать в соцмережах за публікацією зірок.
Тіна Кароль часто розміщує на своїй сторінці в інстаграм фотографії та відео. Бувають цікаві відео та фото, навіть курйозні.

Так нещодавно Тіна Кароль розмістила своє фото, де вона лежить на зеленій траві, закрила долонями очі та підняла ноги вгору.
Як вона пише під фотографією – співачка насолоджується своїм комфортним одягом, в тому числі та кросівками.
До речі кросівки вона показує великим планом. Прекрасні, добротні кросівки та Тіна Кароль, напевно таким, чином їх рекламує.

На тлі зеленої трави відмінно виглядає фігура Тіни Кароль. Все-таки співачка приділяє напевно багато часу, щоб дати лад свєй фігурі. Спорт, дієти та спосіб життя сприяє тому, що у співачки завжди нормальна талія.

Як їй вдається тримати себе в тонусі при такому ритмі життя? Напевно у Тіни Кароль є свої секрети. Хоча, можливо це подарунок природи. Адже деякі люди місяцями тренуються і сидять на дієті, але після схуднення, вага знову повертається.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.