(Відео) Закінчився відпочинок у Камалії на її Батьківщині: як їй відпочивалось на Чернігівщині?

Щоб послухати як відпочивала Камалія і побачити де вона відпочивала з дітьми, вам потрібно подивитися відео нижче.

Де б людина не жила і тим більше відпочивав, його завжди буде тягнути до себе на Батьківщину. Адже в дитинстві з материнським молоком вбирає в себе рідне повітря, запряжу природи та щебетання птахів. Навіть птахи на Батьківщині співають по іншому.

Так і з Камалією. Вона природно побувала в різних країнах, на різних курортах і жила в дорогих готелях. Але завжди тягне додому, в те місце де ти народився.

Камалія з чоловіком і дітьми

Нещодавно співачка розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, на якому вона розповідає як відпочивала з дочками на Батьківщині – Чернігівщині. Вона шкодує, що закінчився її відпочинок на Батьківщині.

Також Камалія розповіла, що її діти вивчають українську мову і вони обов’язково будуть його знати.
Відпочивала Камалія з дітьми в казковому кемпінгу “На селі у дідуся”.

Тут все в старовинному сільському стилі з дерев’яним колодязем. З дерев’яними будиночками. Все зроблено з любов’ю і ви як би потрапляєте в старе українське гарне, доглянуте село. Всі хто тут побував, кажуть, що вони повернулися в молодість і як би побували у бабусі та дідуся.

Приємно згадати якісь пиріжки готувала бабуся і як ви прямо з куща їли малину і полуницю. А ранкове молоко і чисте лісове повітря в ніяке порівняння не йде з міським.
По тому як розповідає і знімає відео Камалія, видно, що вона цінує і радіє за свою Батьківщину і звичайно шкодує, що доводиться їхати.

Щоб послухати як відпочивала Камалія і побачити де вона відпочивала з дітьми, вам потрібно подивитися відео нижче.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.