(Відео) Оксана Марченко показала свого котяка-умиваку і розповіла народні прикмети про котів

Як повідомляє Оксана, вона виявила, що є багато прикмет, які роками помітили люди, дивлюся на котів.

Домашні тварини завжди приносять в родину радість і сприяють гарному настрою, а також знімають стрес.
Незалежно кого ви заведете, кота, собаку папугу або черепаху, вони благодійно впливатимуть на вас.

Людині потрібно за ким не будь доглядати, спілкуватися і розмовляти. Деякі скажуть, що тварини не розуміють слів – неправда, вони прекрасно розуміють інтонацію і навіть деякі слова. Особливо домашні тварини потрібні самотнім людям.

Є з ким поспілкуватися і розповісти про свої проблеми. Хоча чотириногі друзі вам нічого не порадять, але ви відведете душу, розмовляючи з ними. Деякі тварини, наприклад кішки мають лікувальні здібності. Вони лягають людині на те місце, яке болить.

Оксана Марченко недавно завела кота. Як зізналася Оксана у своєму відео, яке вона розмістила на своїй сторінці в інстаграм, вона не думала, що коти такі чистуни. Її кіт-умивака зворушливо вмивається лежачи на дивані. Оксана Марченко зняла цей процес на відео. Як повідомляє Оксана, вона виявила, що є багато прикмет, які роками помітили люди, дивлюся на котів.

Кот збирається в дорогу

Так італійці вважають, що коли кіт ретельно миє вуха, то це до дощу. Серби дивляться куди у кота повернута голова під час вмивання, то звідти буде дути вітер. Японці знають, що якщо кіт миє ліве вухо, то прийдуть покупці.

Багато цікавого дізналася Оксана Марченко і розповіла у своєму відео.
Подивіться це відео, можливо багато про котів ви не знали.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.