Як виглядають батьки Регіни Тодоренко і чи допомагає вона їм? (Фото)

Батько мріяв про невеликий автомобіль та не міг подумати, що здійсниться таким чином його мрія.

Як діти допомагають батькам? По різному, в залежності від свого фінансового становища і ставлення до батьків, а також вихованню.
Регіна Тодоренко чуттєво і з любов’ю ставиться до своїх батьків. Іноді вона не чекає навіть літніх канікул і може собі дозволити запросити батьків на відпочинок в Палермо Італія.

Навіть тоді, коли Регіна Тодоренко їде туди по роботі у відрядження, вона знаходить час і проводить його зі своїми батьками. Навіть незрозуміло, як ця супер активна жінка Регіна Тодоренко все встигає. Знімається в декількох проєктах, бере участь у світських заходах і модних показах.

І хоча у неї дуже завантажений графік роботи, вона завжди знаходить час, щоб побути з батьками. Вона сильно сумує за ними, та як весь час знаходиться на роботі. Коли вона була по роботі в Палермо, то разом з батьками відмінно проводили час. Вони пробували страви місцевої кухні, ходили по стародавніх вулицях і милувалися морем.

Мама з татом вдячні, що їх дочка змогла домогтися чого хотіла і допомагає батькам. Нещодавно Регіна Тодоренко зробила подарунок своїм батькам – вона подарувала їм сірий фольксваген Тігуан.
Коли батьки дізналися про подарунок і їм показали автомашину, то мама відразу сіла за кермо, а тато так розчулився, що не зміг стримати, сліз. Це був несподіваний і чудовий подарунок. Батько мріяв про невеликий автомобіль і не міг подумати, що здійсниться таким чином його мрія. Добре, що діти допомагають своїм батькам і радують їх на старості років.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.