(Відео) Новий талант Анастасії Волочкової: вона прекрасно співає для дітей!

Деякі співачки прекрасно можуть заводити дорослих глядачів, але діти це особливий контингент. До них потрібен особливий підхід. Анастасії Волочкової це вдалося.

Чи буває однієї людини кілька талантів? Деякі люди думають, що немає. Виявляється так, буває і талант може відкритися коли людина цього не чекає.

Вважається, що талант проявляється в молодому віці. Особливо якщо батьки розвивають талант у дитини всіляко сприяють його просуванню. Можуть бути звичайно і “самородки”, але це напевно працює на генному рівні.

Однак це не відноситься до Анастасії Волочкової. Вона визнаний талант у своїй області, і досить успішна жінка. Але душа у неї залишається по-дитячому відкритою і м’якою. Анастасія Волочкова всього добилася сама. Своєю самовідданою працею.

Анастасія Волочкова

Щоденні тренування, дієта дають їй можливість підтримувати відмінну фігуру.

Нещодавно Анастасія Волочкова розмістила на своїй сторінці в інстаграм прекрасне відео, де вона разом з дітьми співає і танцює. Ніхто не міг подумати, особливо її шанувальники, що у неї такий голос. Анастасія Волочкова відмінно відчуває ритм і добре танцює. Скільки радості вона доставила дітям, які оточують її та намагаються підспівувати.

Деякі співачки прекрасно можуть заводити дорослих глядачів, але діти це особливий контингент. До них потрібен особливий підхід. Анастасії Волочкової це вдалося.

Подивіться відео нижче і доторкніться до прекрасної дитячої пісні. Вам принесе задоволення як її виконує Анастасія Волочкова. Як веселяться щасливі діти, та й сама Анастасія Волочкова виглядає радісним і щасливим.

У вам сподобалося виконання Анастасії Волочкової?

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.