(Відео) Новий талант Анастасії Волочкової: вона прекрасно співає для дітей!

Деякі співачки прекрасно можуть заводити дорослих глядачів, але діти це особливий контингент. До них потрібен особливий підхід. Анастасії Волочкової це вдалося.

Чи буває однієї людини кілька талантів? Деякі люди думають, що немає. Виявляється так, буває і талант може відкритися коли людина цього не чекає.

Вважається, що талант проявляється в молодому віці. Особливо якщо батьки розвивають талант у дитини всіляко сприяють його просуванню. Можуть бути звичайно і “самородки”, але це напевно працює на генному рівні.

Однак це не відноситься до Анастасії Волочкової. Вона визнаний талант у своїй області, і досить успішна жінка. Але душа у неї залишається по-дитячому відкритою і м’якою. Анастасія Волочкова всього добилася сама. Своєю самовідданою працею.

Анастасія Волочкова

Щоденні тренування, дієта дають їй можливість підтримувати відмінну фігуру.

Нещодавно Анастасія Волочкова розмістила на своїй сторінці в інстаграм прекрасне відео, де вона разом з дітьми співає і танцює. Ніхто не міг подумати, особливо її шанувальники, що у неї такий голос. Анастасія Волочкова відмінно відчуває ритм і добре танцює. Скільки радості вона доставила дітям, які оточують її та намагаються підспівувати.

Деякі співачки прекрасно можуть заводити дорослих глядачів, але діти це особливий контингент. До них потрібен особливий підхід. Анастасії Волочкової це вдалося.

Подивіться відео нижче і доторкніться до прекрасної дитячої пісні. Вам принесе задоволення як її виконує Анастасія Волочкова. Як веселяться щасливі діти, та й сама Анастасія Волочкова виглядає радісним і щасливим.

У вам сподобалося виконання Анастасії Волочкової?

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.