Як Юрій Горбунов та Катя Осадча рятуються від спеки (Фото)

Юрій Горбунов та Катя Осадча розмістили на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вони разом насолоджуються прохолодною водою і купаються в басейні.

Середина літа. Люди знемагають від спеки та намагаються знайти прохолодне місце на вулиці або сховатися під кондиціонером будинку і на роботі. Хто у відпустці, то направляється до річки та там освіжається.

Деякі люди вважають за краще плавати в басейні, вони вважають, що там чистіша вода і до того ж як правило біля басейнів сервіс трохи кращий. Інші вважають за краще океан і Мальдівські острови. Все залежить від того, на скільки у людини вистачає фінансів.

Юрій Горбунов та Катя Осадча, як і всі українці знемагають від спеки. Хоча вони оптимісти та кажуть, що потрібно ловити момент і насолоджуватися теплом і навіть спекою. Адже коли буде зима з її холодними днями та тріскучими морозами, то ви будете згадувати з теплотою спекотне літо. Так що грійтесь поки є час і літній сезон.

Юрій Горбунов та Катя Осадча розмістили на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вони разом насолоджуються прохолодною водою і купаються в басейні. Видно, що ці закохані люди щасливі та налаштовані позитивно.

Шанувальники по-різному оцінили цю фотографію. Одні написали, що не всім так щастить як Юрію Горбунову і Каті Осадчій. Треті, скоріше за все дівчата і жінки, дають рекомендації як зменшити вплив спеки на організм. Просто потрібно ходити без ліфчика!

Хай там як/що, літа прекрасна пора року. Пора відпусток, а для кого то і спільно роботи. Деякі представники шоу-бізнесу поєднують роботу і відпочинок. Цим взагалі пощастило. Адже улюблена робота мотивує і відмінно відпочити.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.