(Відео) Санта Дімопулос пошкодила ноги і руки під час пробіжки на острові

Санта показує рани. Вона поспішає додому, щоб привести себе в порядок і обробити їх.

Нещодавно Санта Дімопулос на своїй сторінці в інстаграм розміщувала фотографію, на якій вона в гарній червоній сукні на тлі квітів чарівно позує на білосніжному піску. На острів, на який груп добиралася з працею через шторм, повернула відмінна погода.

Після сну Санта Діпопулос, як завжди, вирішила зробити пробіжку. Це у неї така ранкова гімнастика. Треба ж підтримувати відмінну фігуру.

Чарівна Санта Дімопулос

Однак їй в цей раз не пощастило – трапилася надзвичайна подія – вона впала і пошкодила коліна і руки. На своєму відео, якому Санта розмістила на своїй сторінці в інстаграм,

Санта показує рани. Вона поспішає додому, щоб привести себе в порядок і обробити рани.

Як написала Санта Дімопулос під відео, їй спочатку пробіжки спало на думку, що вона може впасти та потім потрібно буде маскувати рани. Така ось інтуїція. Дуже добре, що ще не звалилася з обриву і не расшібла голову. Санта аналізує свої думки після того, що сталося випадку. І каже, що раніше у неї була б істерика при таких ранах, а зараз вона спокійно все сприйняла.

Шанувальники відписалися Санте і заспокоїли її, що на тій стежці, де вона робила пробіжку часто зустрічаються падіння серед людей. Деякі за рік примудряються по кілька разів розбити собі коліна і поранити руки. Шанувальники просто їй порадили бути обачною, а в цьому випадку – просто прикласти до ран лід.
Деякі згадали як вони в дитинстві розбивали собі коліна і рани замазували зеленкою.

Одні пожартували, що тут теж не вистачає зеленки. І практично всі радять Санте берегти себе і зі співчуттям поставилися до її події.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.