(Відео) Як живуть і чим займаються Ліза і Гаррі Галкін на канікулах?

Чи є у дітей вільний час на канікулах? Якщо без жартів, то нижче на відео можна подивитися як проводять канікули зіркові діти Ліза і Гаррі Галкін.

Як проводять час влітку звичайні діти, це напевно все знають. Залежно від фінансових можливостей батьків вони можуть відпочивати по-різному і в різних місцях.

Одні їдуть з батьками на море і вдосталь купаються в теплій воді. Інші відпочивають в санаторіях. Деякі проводять час на березі річки зі своїми батьками, якщо вони у відпустці. Якщо немає, то у вихідні їдуть до водойми. А в інші дні спілкуються зі своїми однолітками на вулиці. Це не найприємніше час проводження на літніх канікулах, але таке життя!

Як проводять канікули влітку зіркові діти, а особливо Ліза і Гаррі Галкін? Про це напевно мало хто знає і хотілося б відкрити цю завісу.

Мільйони людей стежать за кожним їхнім кроком. Деякі люди дратівливо відносяться коли ЗМІ, обговорюють дітей Максима Галкіна та Алли Пугачової. Інші з цікавістю чекають наступних повідомлень фотографій і відео, які періодично розміщує на своїй сторінці Максим Галкін.

Ліза, Гаррі, Максим Галкін і Алла Пугачова

Адже цікаво дізнатися як очаровашка Ліза і непосида Гаррі проводять канікули. Чим вони займаються, чи ходять на риболовлю з татом або в похід з мамою Аллою Пугачовою?

Цікаво як зараз живуть Ліза і Гаррі? Насолоджуються вони літніми канікулами або продовжують гризти граніт науки? Чи контролюють мама і тато їх дії та чи є у дітей вільний час на канікулах?

Якщо без жартів, то нижче на відео можна подивитися як проводять канікули зіркові діти Ліза і Гаррі Галкін.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.