(Фото) Кращий аутфіт від Ірини Білик в 30 градусну спеку: шкіряні чоботи і синій піджак

На фотографії Ірина Білик виглядає прекрасно. Синій колір і такого ж кольору чоботи їй дуже йдуть. До того ж Ірина блондинка і це поєднання дуже вдале.

Що не зробиш для того, щоб виглядати привабливо і стильно! Багато дівчат жінки йдуть на різні незручності, аби мати чудовий вигляд на публіці. А якщо ви ще й представники шоу-бізнесу, то вам природно сам Бог велів бути красивою, чарівною і привабливою.

Але, щоб наряд сидів на тілі нормально, необхідно докласти ще деякі зусилля. Це тренування в спортзалі та звичайно виснажливі дієти. Після всього цього потрібно підібрати стильний наряд, який би відповідав сучасній моді.

А що робити в сильну спеку, яка стоїть зараз в Україні. Звичайно ж надягати все полегшене і намагатися, щоб тіло продувають легким вітерцем.

Однак як виявилося це не зовсім правильна думка. Річ у тому що Ірина Білик вважає зовсім навпаки.
Нещодавно Ірина Білик розмістила на своїй сторінці в інстаграм незвичайну і водночас красиву фотографію.

На фото Ірина Білик в 30 градусну спеку одягнена в стильні шкіряні чобітки та синій піджак. Як вона сама констатує, в Італії вона бачила, що дівчата одягають в сорокаградусну спеку шкіряні чоботи та від цього зовсім не страждають від спеки.

І Ірина Білик теж спробувала так одягнутися і їй зовсім не жарко.
На фотографії Ірина Білик виглядає прекрасно. Синій колір і такого ж кольору чоботи їй дуже йдуть. До того ж Ірина блондинка і це поєднання дуже вдале.

А як вам прикид Ірини Білик? Ви б одягли шкіряні чоботи в таку спеку, яка сьогодні стоїть в Україні?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.