(Відео) З чого складається сніданок Олесі Судзиловської: дієта не потрібна!

Нещодавно Олеся Судзиловська розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео. На ньому показано як потрібно приготувати страву - базіку з помідорами та цибулею.

Кожна людина хоче мати прекрасний вид. Особливо фігуру і талію. Дівчата і жінки ставляться до цього серйозно. Особливо представники шоу-бізнесу. Адже вони завжди на виду, не тільки на сцені, а й у домашніх умовах. ЗМІ не дрімають і фіксують кожен крок зірок. Тому потрібно дотримуватися дієти та періодично відвідувати спортзал, де спалювати калорії під наглядом досвідченого інструктора.

А якщо зірка в домашніх умовах захотіла приготувати сніданок або обід для своєї сім’ї або коханої людини, то це особливий випадок. Вони не шукають рецепти в інтернеті. У кожної господині є набір страв, які відпрацьовані роками та вони знають як приготувати швидко, смачно і не погладшати.

Так Олеся Судзиловська розуміється в кулінарії та стравах від яких не товстіють.

Струнка фігура Олесі Судзиловської

Нещодавно Олеся Судзиловска розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео. На ньому показано як потрібно приготувати страву – базіку з помідорами та цибулею. Прикрасити це блюдо необхідно сухарі-ягідним-яєчним десертом.

Як це робиться, ви можете подивитися на відео нижче.
Зверніть увагу на рухи господині – вони швидкі та точні. Відразу видно, що вона часто готує і їй подобається це робити.
А кому не подобається, коли є хороші продукти, час і настрій!

Періодично можна побалувати себе і своїх ближніх у вихідний і погосподарювати на кухні. Адже як це приємно дарувати радість людям!

А вам сподобалося відео? Ви готуєте таким чином? Якщо немає, то візьміть собі на озброєння.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.