Ксенія Мішина після розставання з Еллертом пішла у відрив: довго страждати не збиралася

Перша "Холостячка" Ксенія Мішина так і не змогла побудувати сім'ю зі своїм обранцем Олександром Еллертом. Після розставання артистка вирішила не закриватися в собі.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт були парою 10 місяців. Здавалося, вони щасливі і закохані. Шанувальники з нетерпінням чекали весілля Мішиної і Еллерта і сподівалися, що вони зовсім скоро порадують новинами про швидке поповнення в родині.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Однак 17 липня Ксенія Мішина вразила публіку несподіваним зізнанням – вони з Еллертом більше не пара. Про це актриса повідомила в своєму Інстаграм-блозі, але про причини розбрату вирішила не розповідати. Додала лише, що більше не може зраджувати себе і сина.

Після розставання з Еллертом Ксенія вирішила не закриватися в собі, а прожити цей нелегкий період в компанії своїх близьких подруг і сина. Так, в своєму Інстаграм-блозі дівчина опублікувала кілька фотографій з яких стало зрозуміло, що Ксенія зараз відпочиває біля моря. В одній з публікацій актриса повідомила, що прямо зараз вона зростає, приймає і дякує життю.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиной
Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиної
Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиной
Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиної

Також актриса подякувала подругам, які підтримали її в потрібний час.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиной
Скріншот Інстаграм-сторіз Ксенії Мішиної

“Мої мишки. Це було офігенно, обожнюю вас. Дякую, що завжди поруч “, – написала актриса.

Варто зазначити, що Олександр Еллерт зараз теж перебуває на відпочинку, але один. Коментарів з приводу розставання з Ксенією Мішиною він не давав.

Популярне

Схожі статті

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.