(Відео) Завзята Алла Пугачова піснею “Щось треба мені ” здивувала глядачів

Потрібно хоча б заплатити за світло, щоб світліше на душі було. І ввечері якщо подзвонять у двері, то вона пустить тільки надійних і відданих друзів.

Що кожна людина очікує від свого життя? Різні люди по-різному чекають що їм надасть доля. Що чекає людину попереду? Про це знає тільки Бог. Як прожити життя, щоб не було нестерпно боляче за безцільно прожиті роки?

Алла Пугачова на протяг всього свого сліпучої кар’єри в піснях, як правило, співала про себе. Скільки примадонна пережила і як справлялася з проблемними ситуаціями – знає тільки вона.
Деякі заздрять кар’єрі Алли Пугачової. Однак в її житті не так все гладка і красива, як може здатися на перший час. Тільки наполегливою працею і з величезним талантом, можна домогтися того, що домоглася Алла Пугачова.

Алла Пугачова

Своїй пісні “Щось мені треба”, примадонна відповідає собі та іншим людям на питання життя. Вона глибоко задумалася, в чому сенс життя і що ж потрібно людині, щоб бути щасливим?

Як співається у пісні, багато людей думають, що досягли успіхів і визнання громадськості. Вони на увазі, їм поклоняються з ними, вважаються їх і бояться і до них прислухаються. Але як потім виявляється, що це все піна, яка змивається хвилею життя.

А для себе Алла Пугачова вирішила жити не так. Потрібно хоча б заплатити за світло, щоб світліше на душі було. І ввечері якщо подзвонять у двері, то вона пустить тільки надійних і відданих друзів, яким ще вірить. Вони її поважають і люблять не за славу і гроші, а просто як людини. Просто ту жінку, яка співає!

А як вам пісня Алли Пугачової “Щось мені треба?”

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.