Чим і де Юрій Горбунов годує сина Івана потай від Каті Осадчої (Фото)

Так Юрій Горбунов недавно розмістив на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вони з сином Іваном їдять піцу.

Як повинен харчуватися і чим батьки повинні годувати своїх маленьких дітей? Таких дітей яким 5 – 12 років. Зазвичай різні каші з молоком. А хто займається годуванням дітей вдома? Звичайно мама чи бабуся.

Вони стежать, щоб дитина правильно харчувалася і не їв різні фастфуди і напівфабрикати.

Однак бувають випадки коли волею долі дитина залишається під опікою тата. Можливо мама пішла на роботу або у справах в магазин або на базар, а бабуся ще в селі та невідомо коли приїде. Тому малюк залишається під наглядом тата. Як відомо, тата не люблять готувати навіть собі не те, що готування для дитини.

Тому тата можуть скористатися відсутність мами поруч і годувати свого чада ніж вважають за потрібне і не сильно переймаються цим.

Так Юрій Горбунов недавно розмістив на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вони з сином Іваном їдять піцу.
Поки Катя Осадча на роботі, то він вирішив піти в піцерію і вибрати собі та синові улюблену піцу.

До того ж син завжди любить залишатися з батьком. Папа, це вам не мама з ним можна все!
На фотографії видно, що син задоволений і наминає шматок піци. Юрій Горбунов, також в настрої та задоволений, що потрапив синові Івану.

І найголовніше мама нічого не бачить. Хоча Катя Осадча звичайно загляне в соціальні мережі та виявить їх похід в піцерію. Як вона на це зреагує відомо тільки їй. Але, напевно, не похвалить своїх обох чоловіків. Так що ось вам приклад куди потрібно піти погодувати сина або дочку, коли мама відсутня, а бабуся ще не приїхала.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.