Вперше Ілона Гвоздьова побувала під сценою: і там вона не танцювала (Фото)

На закінчення свого поста Ілона Гвоздьова чекає всіх на концерт до 30 річчю Дня Незалежності України.

Кожен професіонал у своїй справі та талановита людина радіє коли, передає частинку свого неоціненного досвіду іншим людям. Те, що він протягом багатьох років своєю працею досяг і дізнався, завжди цінується.

Ілона Гвоздьова недавно на своїй сторінці в інстаграм розмістила фотографію, де вона позує на Трухановому острові в Києві. Вона знаходиться біля сцени, яку готують до Дня Незалежності України. 30 річчя відзначатиме наша країна 24 серпня 2021 року.

Для неї це була неймовірна ніч і божевільний день. Перший раз Ілона Гвоздьова була під сценою. Там вона дивилася як танцюють її колеги. Вона змогла втілити свої режисерські навички за кадром і це їй сподобалося! Ілона Гвоздьова захоплюється працею і неймовірною роботою яка була вкладена в цю споруду. Величезна кількість організацій були залучені.

І тільки можна дивуватися, як вони між собою взаємодіяли. Це все робиться для того, щоб глядач міг насолодитися гарною картинкою екрану. Ілона Гвоздьова вдячна організаторам постановки цієї сцени, що їй довірили в ній брати участь. І вона змогла проявити свої можливості. Ілона Гвоздьова влилася в цю танцювальну сім’ю і пишатися цим. Це все робиться не дивлячись на непрості умови та спекотне літо.

На закінчення свого поста Ілона Гвоздьова чекає всіх на концерт до 30 річчя Дня Незалежності України.
Добре, коли людина займається своєю улюбленою справою, і йому воно подобається.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?