Олена Шоптенко в довгоочікувану відпустку: що робить зараз хореограф? (Фото)

Олена Шоптенко дуже довго чекала цю відпустку і тепер нехай весь світ зачекає поки вона, буде знаходитися в ньому.

Відпустка завжди довгоочікуваний. Людина протягом року інтенсивно працює і мріє про те, коли зможе відпочити у відпустці та зайнятися своєю улюбленою справою. У представників шоу-бізнесу буває також і інший варіант.

Деякі зірки відпочиваючи в Мексиці або на Мальдівських островах поєднують відпочинок і роботу. Це щасливі люди, коли відпочиваючи вони працюють. Створюють нові пісні або кліпи. Але таких небагато. Як правило, більшість зірок наполегливо працюють і знаходяться постійно у відрядженнях. Коли випадає вихідний, то вони присвячують його сім’ї або коханій людині.

А ті, у яких поки немає ні того, ні іншого займаються в вихідний день своїми вихованцями – чотириногими друзями або читають книжки та дивляться телевізор.

Алена Шоптенок давно мріяла піти у відпустку. І нарешті її мрія здійснилася – вона у відпустці. Незабутнє почуття, коли не потрібно рано вставати, нема потреби приводити з ранку себе в порядок і готувати сніданок. Досить зварити собі кави та лежачи в ліжку насолоджуватися його ароматом і слухати щебетання птахів з відкритого вікна.

Так Олена Шоптенко недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона щаслива знаходиться у відпустці. Вона дуже довго чекала цю відпустку і тепер нехай весь світ зачекає поки вона, буде знаходитися в ньому.

На фотографії видно, що Олена в прекрасному настрої, відпочила і планує, що робитиме в відпускної день.

А ви вже були у відпустці, і як він у вас пройшов?

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.