Хто став партнером Джамали на зйомках “Танці? ” (Підбірка фото)

Потрібно перегорнути добірку фотографій, які Джамала розмістила в соцмережах і ви побачите, хто став її партнером.

Є представники шоу-бізнесу, які докладають максимум зусиль, щоб сподобатися глядачам і викликати інтерес у шанувальників. Для цього використовуються різні методи. Як правило, потрібно бути в хороших відносинах з організаторами шоу, а краще в близьких відносинах і тоді успіх гарантований.

Але є талановиті зірки, які домагаються популярності у глядачів завдяки своїй праці, чарівності та природній красі. Навіть наряди не сильно впливають на те, щоб піднятися на Олімп слави. Якщо людина талановита і поставив перед собою мету, то він обов’язково доб’ється успіху. Потрібно тільки послідовно виконувати намічений план.

Звичайно одяг впливає на сприйняття глядачів. Так нещодавно Джамала розмістила на своїй сторінці в інстаграм добірку фотографій, де вона в довгому яскраво малиновому платті. Дуже ефектно вона виглядає. Джамала готується на проєкт “Танці”. Тому вона своїми фотографіями інтригує глядачів і своїх шанувальників, хто ж буде її партнером.

Адже це цікаво багатьом. Як написала сама Джамала, у неї відмінне піднесений настрій і вона дуже хвилюється з кожним днем наближення початку показу проєкту. Вона хоче почути від своїх шанувальників поради та пропозиції. А також ставить питання про свого партнера. Потрібно перегорнути добірку фотографій, які Джамала розмістила в соцмережах і ви побачите, хто став її партнером. Інтрига вже тримається кілька днів, а сьогодні розкривається!

А як вам наряд і партнер Джамали?

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.