Оксана Марченко про істину, щастя, любові і натхнення (Фото)

Потрібно навчитися прощати образи та не тримати зла на інших, навіть на своїх ворогів. Прощайте тих хто робить вам зло, що не мстите їм, помсту залиште Богу.

Що цінується в цьому світі: Істина, Любов, Осяяння, Щастя, Натхнення, Відкриття?
Для різних людей це може бути різні речі.
Одним достатньо, щоб було багато грошей і влади. Іншим, щоб вони могли вершити долі людей. Деяким хочеться звичайного щастя, стабільності. Щоб сім’я ні в чому не потребувала і всі були здорові.

Іноді людині досить себе почувати щасливим, коли він просто рано вранці прочитав молитву до Бога і натхненно зустрічає день. Але є люди, які відвідують святі місця і знаходять відповіді на всі питання у своєму житті.

Оксана Марченко недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію і нижче ставить питання про життя і паломництву.

Їй приємно, що вона вже з багатьма зустрічалася у святих місцях, коли знімали 2 сезон “Прочанка”. Вона каже, що людина може для своєї душі все знайти, тільки непотрібно припиняти пошуки.

Люди, які зневірилися або потрапили в біду, або яких образили, не повинні опускати руки. Тільки віра може їх врятувати. Можливо деякі згрішили та не можуть зрозуміти чому у них така доля і як все виправити. Це важко визнавати, що в тому, що трапилося з людиною винен тільки він сам.

Тому він сам і повинен все виправити молячись у святих місцях або у себе вдома. Потрібно молитися душевно і з чистим серце, щоб Господь почув вас. Потрібно навчитися прощати образи та не тримати зла на інших, навіть на своїх ворогів. Прощайте тих хто робить вам зло, що не мстите їм, помсту залиште Богу.

Схожі статті

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.

Цей салат завжди з’їдають першим: готую його на свій день народження, коли знаю, що гості з подарунками

Салат "Київський" виходить настільки смачним, що закохує в себе після вже після першого шматочка. Він соковитий, ситний і при цьому не позбавлений свіжості.