Надія Матвєєва переборщила з “уколами краси ” і змінилася до невпізнання: “Як штучна”

Надію Матвєєву перестали впізнавати шанувальники. Телеведуча захопилася або фотошопом або уколами краси.

Надія Матвєєва багато років була ведучою шоу “Все буде добре” і “Все буде смачно” на телеканалі СТБ. Саме ці проекти принесли телеведучій всенародну любов і популярність. Матвєєва кожен день давала глядачкам поради про те, як доглядати за собою, готувати, виховувати дітей, досягати успіхів у всіх життєвих сферах. Незважаючи на те, що ці проекти вже завершилися, у телеведучої залишилися мільйони шанувальників, які пильно стежать за її життям в соціальних мережах. На Інстаграм-блог Надії Матвєєвої підписано більше 500 тисяч чоловік. Там Надія регулярно публікує свіжі фотографії і ділиться своїми думками.

Надія Матвєєва - відома українська телеведуча
Надія Матвєєва – відома українська телеведуча

Нещодавно Надія Матвєєва оприлюднила свіже фото, яке викликало у її шанувальників багато питань. На знімку телеведуча з гарною зачіскою і макіяжем показала обличчя крупним планом.

Користувачі Мережі тут же почали писати в коментарях про те, що Надія виглядає неприродно.

“Жах що вона з собою зробила?”, “Ви стаєте, як штучна. Раніше було краще “,” Від всім відомої Надії Матвєєвої нічого вже не залишилося “,” Хочеться натуральності. Справжньою Надійки без фільтрів “,” Валерій Леонтьєв “,” Не схожа на себе “, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що Надії Матвєєвої зараз 52 роки. Останнім часом телеведуча сильно схудла і почала змінювати свою зовнішність.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.