Тіна Кароль приховала зайву вагу за вільним костюмом: не така вже й ідеальна

Шанувальники помітили, що останнім часом Тіна Кароль трошки поправилась.

Тіну Кароль вважають еталоном жіночності і краси. Вона тричі отримувала звання “Найкрасивіша жінка України ” за версією журналу VIVA. Це й не дивно, адже співачка володіє не тільки чудовою зовнішністю, але і вміє підібрати правильний наряд, який підкреслить її розкішні форми.

Стилю Тіни Кароль наслідують мільйони жінок
Стилю Тіни Кароль наслідують мільйони жінок

При цьому Тіна ніколи не приховувала, що схильна до повноти. Артистка не дозволяє собі з’їсти маленький шматочок торта навіть в свій День народження. Замість цього Тіна активно займається спортом і їсть тільки правильну і низькокалорійну їжу.

Однак недавно шанувальники помітили, що Тіна Кароль трошки поправилась. У Мережі з’явилося відео, де шанувальники розглянули складки жиру на її животі.

 "У

Схоже, поки співачка не привела себе в ідеальну форму, вона вирішила приховувати свої недоліки за правильно підібраними нарядами.

Так, 22 липня на “Вечорі прем’єр з Катею Осадчою” Тіна Кароль з’явилася в світлому костюмі в сітку, який складався з широких штанів і об’ємної сорочки. Під костюмом були білі топ і шорти. Волосся Тіна зібрала в недбалий пучок і зробила яскравий макіяж з акцентом на очі.

Т
Тіна Кароль на Вечорі прем’єр з Катею Осадчою

Незважаючи на те, що костюм приховав фігуру виконавиці, Тіна в ньому виглядала просто чудово.

Більше про творчого та особистого життя Тіни Кароль дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.