(Фото) Маша Єфросиніна на новому шоу “Маскарад ” зачарувала шанувальників

Так нещодавно Маша Єфросиніна розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона постала в новому аутфіт. Починаються знімання нового шоу "Маскарад".

Іноді шоу привертає так багато глядачів та учасників, що коли воно закінчується, то його продовження очікують не тільки глядачі, але і самі учасники. Згадайте свої найкращі шоу, від яких вас не можна було відірвати.

Кожен день ви з нетерпінням чекали як в цьому сезоні виступлять ваші кумири, хто займе перше місце, щоб пробитися в фінал? І коли ваш кумир займає перше місце, як ви щасливі, що не помилилися в ньому. Але якщо він не зайняв навіть призове місце, то природно винні судді, а хто ж ще?

Машу Єфросиніну часто запрошують в різні передачі та шоу. Вона завжди підтягнута і в чудовому настрої. Найголовніше, що Маша Єфросиніна вибирає стильний одяг, які їй дуже йдуть. Багато її шанувальників копіюють ці наряди та намагаються наслідувати їй.

Так нещодавно Маша Єфросиніна розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона постала в новому аутфіт.
Починаються знімання нового шоу “Маскарад”. Все нове і незвичайне завжди подобається Маші Єфросиніної та вона вже скучила за роботою в такому амплуа.

Як написала сама Маша Єфросиніна під фотографією, що вона дуже рада, що їй пощастило з командою і членами журі.
Це найголовніше, щоб поруч були тямущі люди та відносини в команді були відповідні. А журі, щоб справедливо судили та об’єктивно вибирали переможця. Це важко, але якщо журі професійні, то і присудження першого місця буде правильне.

А як вам новий аутфіт Маші Єфросиніної? Сподобався?

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!