Рекомендації Лілії Ребрик для щасливого життя

Поради можуть бути самі неоднозначні. Тому рекомендує Лілія Ребрик - потрібно жити своїм життям і слухати тільки самого себе.

Є люди, які прислухаються до всіх ради навколишніх.
Хоча ці поради можуть бути зовсім неадекватні, м’яко кажучи, вони все одно їх слухають і найголовніше намагаються виконувати.
Так нещодавно Лілія Ребрик на своїй сторінці в інстаграм поділилася своїм баченням про такого роду радах. Їй люди в соцмережах давали безліч.

Деякі були до такого роду абсурдні, що Лілія Ребрик склала ТОП рад і “розклала” їх по поличках. Здавалося люди їх дають від чистого серця і щоб допомогти, але виглядають ці ради не дуже привабливо.

Так, наприклад Лілії Ребрик давали раду, що не можна цілувати дівчат. Адже в роті багато мікробів і таким чином, можна заразитися і не будеш знати від чого.
Інші радять Лілії Ребрик щомісяця їздити до бабки, щоб та могла яйцями викачувати пристріт і той негатив, які можуть їй дати люди, які дивляться програму Лілії Ребрик.
Якщо у вас в родині небезпечна хвороба, то бажано кожні дві години змащувати ватною паличкою ніс з господарським милом!
Це тільки три “прекрасних” ради, які дали Лілії Ребрик її шанувальники.

Однак вона терпляче їх читає і тактовно відповідає або не відповідає.
Лілія Ребрик також звернулася в соцмережі з питанням: “Які у вас є поради з соцмереж?” Це їй потрібно, щоб скласти ТОП найнеймовірніших рад. І люди відгукнулися.

Так одна написала, що їй дали раду при народженні дитини. Виявляється після народження дитини, щоб його не наврочили вони радять покласти під подушку ніж! Це просто кошмар – якомога таке придумати?

Інша прихильниця пише, що однією її знайомої порадили застосувати борошно замість шампуню. Вона так і зробила та отримала тісто на голові.

Так що поради можуть бути самі неоднозначні. Тому рекомендує Лілія Ребрик – потрібно жити своїм життям і слухати тільки самого себе.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.