Магія Аліни Гросу: співачка одним клацанням пальців “перемикає ” Сонце! (Відео)

Це справжній Талант, з великої літери. Так красиво підібрати все, щоб вийшло це приголомшливе відео!

Вірити в магію чи ні? Це вирішує кожен сам. Однак багато людей вірять, що існують вищі сили, які впливають на людину. Ви напевно помічали, що коли дуже сильно бажаєте щось, то не завжди виходить. А іноді тільки подумаєте і як би за помахом чарівної палички все виходить.
Будь-яка людина хоч раз у житті це відчував.

А як магію роблять представники шоу-бізнесу? Тут існує ціла команда, яка за сценою допомагає виступати зірок. Вони ретельно готуються до будь-якої дії та хочуть представити глядачам концерт в такому вигляді, щоб він надовго їм запам’ятався і потім вони чекали виступ свого кумира. Це важка і відповідальна робота. Талант повинен бути не тільки на сцені, а й за сценою.

Так Аліна Гросу недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм дивовижне і красиве відео. Це якась магія. Аліна Гросу одним клацанням пальця “перемикає” Сонце. Це потрібно побачити.

Аліна Гросу

 

На тлі поля соняшників, на сільській дорозі йде Аліна Гросу в білосніжній сукні. Вона крутиться і потім доторкається до Сонця і настає вечір.

Моментально в одну секунду. Це талановите відео створив її оператор. Як правило, його ніхто не бачить, він весь час за кадром і в роботі. Але такий шедевр зараз він створив, що шанувальники Аліни Гросу захоплені та одночасно здивовані. Як так можна було все зробити.

Це справжній Талант, з великої літери. Так красиво підібрати все, щоб вийшло це приголомшливе відео!

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.