(Відео) З якими словами встає з ліжка Надя Дорофєєва: чи не вгадаєте!

Щоб все дізнатися як готується Надя Дорофєєва до концерту, подивіться відео нижче.

Як представники шоу-бізнесу проводять час у своїх турах? Це цікаво їхнім шанувальникам, глядачам і звичайно ЗМІ.
Проводять час по-різному. Адже їм потрібно готуватися до виступу і це час і праця.

Нещодавно на своїй сторінці в інстаграм Надя Дорофєєва розмістила відео, де вона з командою детально розповідає як вони готуються до концертів і проводять тури.

Так Надя з самого початку визнається, що вона може їсти хот-доги і їй за це не соромно. Потім Надя Дорофєєва переодяглася, вибрала нове дзеркало, щоб була видна її струнка фігура. Вона повідала, що вони вирішили зі своєю командою поїхати в секонд хенд. Надя Дорофєєва гуру по секонд-мгазінам.

Надя Дорофєєва

Вона хоче проїхати по Миколаєву і подивитися як зараз справи в Миколаєві з секондом. Надя все найцікавіше знімає на відео. Так вона зняла, як її співробітник зображує крокодила жартома. Усією командою вони зайшли в магазин секонд-одягу і почали перебирати речі. Надя Дорофєєва підібрала для себе кілька речей і по черзі їх одягала і знімала. Ви можете це побачити на відео нижче.

Відразу видно, що Надя Дорофєєва вміє вибирати одяг. Практично всі, що вона вибрала – їй підійшло. Вона витратила 280 гривень і підібрала собі цікаві речі. І вже в новому вбранні Надя Дорофєєва почала готуватися до концерту.

На відео видно як група встановлює обладнання на сцені. Все знімається прикольно, з інтересом.
Щоб все дізнатися як готується Надя Дорофєєва до концерту, подивіться відео нижче.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?