“Вставила імпланти”: Олю Полякову розкритикували за невдалу пластику вище пояса

Нове фото Олі Полякової викликало багато запитань у її шанувальників. Користувачі Мережі впевнені, що артистка зробила пластику бюста.

Оля Полякова є однією з найбільш епатажних зірок українського шоу-бізнесу. Співачка епатує публіку не тільки своїми нарядами і піснями, а й неоднозначними витівками. Про таких кажуть “за словом в кишеню не полізе”. Полякова регулярно втручається в публічні скандали і стає предметом обговорення публіки.

Оля Полякова
Оля Полякова

Ось і цього разу чергове фото зірки викликало бурю обговорень в Мережі. Полякова в своєму Інстаграм-блозі оприлюднила свіжий знімок, на якому вона позує в купальному костюмі на тлі моря. Артистка виставила одну ногу вперед, а руку закинула за голову, продемонструвавши свої форми у всій красі.

Нове фото Олі Полякової розкритикували в Мережі
Нове фото Олі Полякової розкритикували в Мережі

Однак замість очікуваних захоплених коментарів Полякова отримала шквал критики та обговорення її бюста, який фоловерів порахували несправжнім.

“Ой який силікон. Поганий ракурс для фото “,” Фігура реально шикарна! Але бюст робив руко * опий хірург “,” От чорт! А що з грудьми то справді? Тут навіть не в ракурсі справа “, ” Який прекрасний сілікон”, – пишуть коментатори.

 ""

 ""

Коментарі під знімком Полякової

Нагадаємо, нещодавно відбувся перший концерт дочки Олі Полякової Маші. 16-річна дівчина співає в панк-рок групі “Шви “. Публіка розкритикувала Полякову-молодшу за відсутність голосу і пісні з ненормативною лексикою.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.