(Відео) Камалія презентує нову українську версію пісні “Він потрібен мені “

Так нещодавно Камалія на своїй сторінці в інстаграм розмістила відео, де вона презентує нову українську версію пісні "Він потрібен мені".

Бувають різнобічно обдаровані люди. Тобто за що людина не візьметься, у нього все виходить. Незалежно від сфери діяльності чомусь, в одних все виходить, а в інших нічого не виходить. Бо начебто людини зурочили. Ні, просто є за своєю природою обдаровані люди і їм все легко дається.

У представників шоу-бізнесу, так само як і у простих, звичайних людей. Вони прекрасно можуть займатися різними сферами діяльності, крім своєї основної. Зірки, які досягли успіхів на сцені та завоювали популярність серед глядачів і у них є багато шанувальників, можуть собі дозволити спробувати себе в іншій сфері діяльності.

Так Камалія нещодавно відкрила свій ресторан з караоке. Де вона сама придумала інтер’єр і склала меню.
Одночасно Камалія не забуває шоу-бізнес і радує глядачів і шанувальників прекрасним виконанням пісень.

Камалія

Так нещодавно Камалія на своїй сторінці в інстаграм розмістила відео, де вона презентує нову українську версію пісні “Він потрібен мені”.
Шанувальники відразу відписалися і написали, що пісня вдала і відмінно Камалія її виконує. Неймовірне виконання, – пише інший шанувальник.

Якщо людина талановита, то це видно у всіх його діях. Він повністю присвячує себе роботі. Глядачам завжди приємно бачити презентацію пісні та потім вони передчувають як ця пісня буде звучати на сцені та в якому вбранні буде сам співачка. Все-таки коли ти присутній на концерті, то атмосфера в залі зовсім інша.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.