(Відео) Камалія презентує нову українську версію пісні “Він потрібен мені “

Так нещодавно Камалія на своїй сторінці в інстаграм розмістила відео, де вона презентує нову українську версію пісні "Він потрібен мені".

Бувають різнобічно обдаровані люди. Тобто за що людина не візьметься, у нього все виходить. Незалежно від сфери діяльності чомусь, в одних все виходить, а в інших нічого не виходить. Бо начебто людини зурочили. Ні, просто є за своєю природою обдаровані люди і їм все легко дається.

У представників шоу-бізнесу, так само як і у простих, звичайних людей. Вони прекрасно можуть займатися різними сферами діяльності, крім своєї основної. Зірки, які досягли успіхів на сцені та завоювали популярність серед глядачів і у них є багато шанувальників, можуть собі дозволити спробувати себе в іншій сфері діяльності.

Так Камалія нещодавно відкрила свій ресторан з караоке. Де вона сама придумала інтер’єр і склала меню.
Одночасно Камалія не забуває шоу-бізнес і радує глядачів і шанувальників прекрасним виконанням пісень.

Камалія

Так нещодавно Камалія на своїй сторінці в інстаграм розмістила відео, де вона презентує нову українську версію пісні “Він потрібен мені”.
Шанувальники відразу відписалися і написали, що пісня вдала і відмінно Камалія її виконує. Неймовірне виконання, – пише інший шанувальник.

Якщо людина талановита, то це видно у всіх його діях. Він повністю присвячує себе роботі. Глядачам завжди приємно бачити презентацію пісні та потім вони передчувають як ця пісня буде звучати на сцені та в якому вбранні буде сам співачка. Все-таки коли ти присутній на концерті, то атмосфера в залі зовсім інша.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.