Катя Павлик розповіла, як з немовлям вперше поїхала подорожувати: спека 35 градусів і ураган в Мукачево

Катерина Репяхова, вона ж Катя Павлик, поділилася в Інстаграм-профілі враженнями від першого відпустки зі своїм сином Михайлом. Подорожувала Катя з сином і своєю мамою.

Дівчина через місяць після пологів вирушила на Західну Україну. Там вона відвідала кілька міст і змінила кілька готелів. Мальовнича природа дивувала своїми красотами і аномальною погодою. Дружина українського музиканта зіткнулася і з аномальною спекою, і до цього ураганом.

Проте, відпустка їй сподобався. Навіть незважаючи на те, що за кермом вона проїхала більше двох тисяч кілометрів.

Враженнями про поїздку Катя Павлик поділилася з фоловерів в соціальних мережах

“Найдивовижніше подорож в моєму житті. Київ- Львів – с.Поляна – с.Шаян – Мукачево – Буковель – Рівне – Київ. 2000 км. Я за кермом. 7 готелів за два тижні з місячним Мишко. 6 міст. Спека 35 градусів. Холод 13 градусів. Злива і ураган в Мукачево. Аномальна спека в Шаян …”,

-написала дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова.

Дівчина уточнила, що не всі показувала в Інстаграм. Були труднощі і недоліки такого відпочинку, які залишилися за кадром, але без них нікуди.

“Але найголовніше, що Мишко подобається. Він обожнює спати на вулиці, особливо, коли не жарко”, – уточнила Катерина Репяхова.

Тепер вона планує полетіти за кордон. У всякому разі, такими планами концертний директор Віктора Павлика ділилася відносно недавно. Катя – не з тих мам, хто буде сидіти вдома, поки дитина маленька. Вона хоче багато подорожувати, тим більше, поруч її улюблена мама, яка багато в чому їй допомагає.

Ось що в коментарях пишуть шанувальники Каті:

  • Мишко мандрівник. Вже стільки красивих міст побачив за місяць життя
  • Хороша мама у вас, добра і мила! Живіть, як вам зручно і подобається! Дуже приємно дивитися ваші фотографії і сторіз! Мишко мандрівник!
  • З величезним задоволенням дивлюся ваші Сторіс !!!!

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.