(Відео) Як Євген Кошовий став Гуллівером: всі подробиці

Так нещодавно Євген Кошовий розмістив у себе на сторінці в інстаграм цікаве відео, де він озвучує Гуллівера.

Всі діти люблять дивитися мультфільми, та й деякі дорослі не проти подивитися захопливий і цікавий мультик. Коли батьки зайняті або дитина не хоче їсти – кращий метод розв’язувати зазначену проблему – це показати дитині її улюблений мультик.

Можливо їсти та одночасно дивитися планшет або мультфільм з телефону і не найкращий варіант, але він діє безвідмовно і дитина все доїдає на ура!
Але найголовніше, щоб мультфільм був не тільки барвистим, але і добре озвучений.

Дитина дивиться та одночасно слухає і заглиблювається в те, що відбувається на екрані. І найцікавіше, малюк звикає, що його улюблений герой говорить одним і тим же голосом в кожній серії. Людина, яка за кадром озвучує мультфільм повинен володіти тембром голосу, який би сподобався дітлахам.

І природно він повинен говорити з певною інтонацією. Це талант озвучувати мультфільми для дітей і не у всякого артиста він є.

Євген Кошовий має таким талантом.

Євген Кошовий

Так нещодавно Євген Кошовий розмістив у себе на сторінці в інстаграм цікаве відео, де він озвучує Гуллівера. Це цікаві та полюбився багатьом дітям персонаж казки.

У Євгена Кошового виходить його озвучувати та до Дня Незалежності України, він збирається закінчити роботу з озвучення мультфільму і тоді всі діти та напевно і дорослі зможуть побачити та найголовніше почути голос Гулівер і дізнатися про його пригоди. Це буде незабутнє видовище!

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.