Повернулась передом і розставила ноги: Анастасію Волочкову знову зняли в непристойній позі

Балерина Анастасія Волочкова бажає своїм шанувальникам в Інстаграм доброго ранку. Вона одягла лимонний купальник, і сіла на шпагат в воді.

Розтяжка балерини Волочкової – це те, чого багато хто заздрить. Адже вона, навіть не дивлячись на широкі плечі, гнучка і пластична. Не секрет, що жінка може сісти на шпагат в будь-якому місці, і навіть вистоїть вертикальний шпагат.

Настя зрозуміла, що вже мало кого здивує своєю гнучкістю, тому зважилася на підводну розтяжку.

Для цього вона наділа крихітний лимонний купальник, який ледве прикриває її причинні місця. На даний момент артистка російського балету відпочиває за кордоном, тому фотографій з моря у неї більш ніж достатньо.

Настя Волочкова сіла на шпагат в воді: причинні місця видно, але мутно

До слова, Настя – особистість вельми неоднозначна. Тому у неї багато як хороших, так і поганих коментарів. Ось що їй пишуть фоловерів в соціальній мережі Інстаграм:

  • Коли всі говорять так робити не треба, а тобі дуже хочеться!
  • інтелект зашкалює
  • НАСТЕНЬКА ЩО ЩЕ ТИ ВМІЄШ РОБИТИ КРІМ шпагат?
  • Хоче людина сідає на шпагат, нехай сідає. Вас ніхто не змушує на це дивитися. Мій мозок взагалі не розуміє чому люди підписуються і коментують фото тих людей, які їм неприємні. Чому ???

Відзначимо, Анастасія Волочкова хоч і скандально відома, але все ж балерина. Вона є однією з найяскравіших персон російського балету і точно увійшла в історію.

Її Інстаграм рясніє фотографіями з відпусток, в яких вона буквально живе. Звідки беруться гроші на дорогі курорти – не ясно. Це при тому, що Волочкова вже давно не працює “на постоянка “.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.