Колишня дружина Позитиву Анна Андрійчук показала свою шикарну форму в рожевому комбінезоні

Анна Андрійчук (Завгородня) - екс-дружина українського музиканта Олексія Завгороднього, більше відомого як Позитив.

2021 рік уже відзначився величезною кількістю розлучень серед зіркових пар. Анна та Олексій теж розірвав свій шлюб. Достовірної причини не повідомила, однак відзначили, що все давно йшла до розлучення, і це цілком логічний результат.

Анна Андрійчук зовсім не сумує через розлучення – навпаки, вона робить себе краще

Своїми прекрасними формами дівчина поділилася в Інстаграм-профілі, і уточнила, що зараз – перший відпустку, коли вона усвідомлено і з величезним бажанням займається спортом. Адже їй хочеться кожен день робити себе краще.

Щоб проілюструвати дані слова, Ганна Андрійчук опублікувала фото в рожевому спортивному комбінезоні, зроблене на яхті. Поряд з нею стоїть її віддана подружка Настя Каменських, яка теж приготувалася до ранкових спортивних навантажень.

“Перший мій відпочинок, коли я вирішила займатися спортом. Дике бажання робити себе все краще і краще. Тренуватися в 7 ранку під м’яким сонцем – це рай “,

– написала екс-дружина Олексія Завгороднього Анна.

Анна Андрійчук і Настя Каменських. Фото: Інстаграм
Анна Андрійчук і Настя Каменських. Фото: Інстаграм
Анна Андрійчук і Настя Каменських. Фото: Інстаграм
Анна Андрійчук і Настя Каменських. Фото: Інстаграм

Відзначимо, що після розірвання шлюбу ходили різні чутки. Мовляв, Анна стала публікувати в Інстаграм більш відверті і гарячі знімки, щоб привернути увагу інших чоловіків. Хоча сама Андрійчук не розкриває подробиці особистого життя.

Ще б пак, після стількох років життя в шлюбі з людиною, розрив з ним буде точно важким. Тому зараз Андрійчук навряд чи шукає нові романи – скоріше, намагається знайти себе і відновити сили, витрачені під час шлюборозлучного процесу.

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.